Drinks

't Raedthuys Dronten


Je vindt ons aan het Meerpaalplein

Onze wijnen, bieren en whisky's

Onze wijnen zijn zorgvuldig gekozen. Of je nu kiest voor een Chardonnay, een Chablis of een Epicuro Vermentino. Je proeft onze liefde voor de wijn. We hebben 5 rode, 6 witte en 2 rose wijnen voor je dus er zit altijd wel een wijn bij die bij je past.

 

Geniet je graag van een bubbel? Probeer dan eens onze Maschio Prosecco Licht strogeel met een fijne mousse. Een fruitige, bloemige neus. Uitgesproken aromatische wijn met veel finesse.

 

Onze koninklijke port is een verhaal apart.

Graham's Reserve Six Grapes is een speciale Portugese port met prachtige volle kleur. Zijn stevige body en volle smaken van pruim en kers geeft een werkelijke smaakexplosie en is uitermate geschikt bij kaas, chocolade en chocolade desserts.

 

 

Wanneer je een echte bierliefhebber bent, dan ben je in 't Raedthuys helemaal op de juiste plek. Meer dan 32 bieren op de fles en 8 op de tap! Dan hebben we het nog niet eens over de verschillende bieren die we in de seizoenen ook nog toevoegen. Kortom, ga op ontdekkingreis. We zien je snel.

 

Van de Tap:

Grolsch premium Pilsener

Peroni   Italiaanse pils

Liefmans  heerlijk verfrissend

La Trappe Trippel met 9% de zwaartse van de tap

Guinness voor de echte liefhebbers

Grimbergen Dubbel  heerlijk donker biertje

Kilkenny  Irish Red Ale met 4,3% 

Grimbergen Winter mag natuurlijk niet ontbreken in de winter

 

Onze whiskykaart bestaat uit zeker 10 soorten. Zachte whisky met tonen van sherry, vanille en honing, maar ook rokerige whisky en soorten met de geur van eiken en fruitige tonen van banaan en appel. Eigenlijk is er voor iedereen een lekkere whisky. Genieten van whisky met een goede vriend en een goed gesprek is natuurlijk het ultieme geluk. Dat kan bijvoorbeeld in een lekkere luie stoel bij ons op de vide.

 

Wil jij voor het eerst een whisky proeven, begin dan met bijvoorbeeld een Ierse whiskey als Jameson. Een zeer beroemde whiskey met een volle fruitige geur en een zachte smaak. Een zeer toegankelijke whiskey mag je ook verwachten uit Nederland. Deze Millstone is een single malt whisky met licht zoetige tonen van fruit en vanille en een zachte rokerigheid. Verras je zintuigen eens en kijk of je alle geuren en smaken herkent. Nieuw is de Gouden Carolus Single Malt. Deze wordt gedestilleerd uit het mout van het bekende Belgische biertje.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

GET IN TOUCH


Adres: De Rede 23, 8254 KA, DrontenOPENING HOURS

 

Maandag     - 16:00 tot 23:00 uur

Dinsdag        - 14:00 tot 23:00 uur

Wo/Do          - 11:00  tot 23:00 uur

Vr/Za             - 11:00 tot 00:30 uur

Zondag         - 11:00 tot 23:00 uur

't Raedthuys Dronten


We zien je snel!