Food

't Raedthuys Dronten


Je vindt ons aan het Meerpaalplein

Iedere dag een heerlijke hap voor €7,50

 

Iedere dag laten we je op Facebook weten wat we eten. Natuurlijk is het altijd vers en gaan we met de seizoenen mee. Dus geen zin om te koken? Gezellig samen met anderen eten? Schuif dan lekker aan. Van een lekkere stamppot tot een Italiaanse pasta. En niet te vergeten onze soepen. Kom gewoon eens proeven. Buiten de Daghap om hebben we onder andere keuze uit een Varkenshaas Spies, Schnitzel met Spek Ui en gebakken Eitje, Kabeljauw Loin, Pasta Bolognese of - Scampi en natuurlijk onze inmiddels beroemde Hamburger van dik 200gr! En het leukste misschien wel: ALLE gerechten zijn onder de €9,50 en worden geserveerd met friet en salade. En wil je even chique doen: nieuw is de Black Angus Biefstuk van ca 200gr voor €11,50 . Voor een kleine meerprijs kunt U er ook gebakken aardappeltjes bij bestellen. Voor vegetarische gerechten en allergién kun je altijd even bij onze kok langslopen.

 

Ook een lekkere eenvoudige Lunch

 

Iedere Woensdag tot en met Zondag kunt U vanaf 11.00 uur voor een heerlijke Lunch bij ons terecht. Op dit moment serveren wij een zgn. 12-Uurtje, een broodje Kroket, 2 verschillende Soepen, Biefstuk brood, een Uitsmijter ham/kaas, een Broodje Pulled Pork, een Varkenshaas Sate, en Yoghurt met Muesli. Ook zit er elke dag wel een 'verrassings-gerechtje' bij. Ook hier geldt dat alle gerechten onder de €9,50 geprijst zijn!

 

 

Natuurlijk geen gebrek aan een lekkere snack


We doen het graag op onze eigen wijze. Daarom verrassen we je ook met diverse snacks. Een plankje met heerlijke oude kazen of eens een vistappas. Leuk als afwisseling op de bitterbal die we natuurlijk ook in huys hebben. Gewoon genieten van afwisselende lekkere hapjes. Dat vinden we zelf leuk en onze gasten ook.© Copyright. All Rights Reserved.

GET IN TOUCH


Adres: De Rede 23, 8254 KA, DrontenOPENING HOURS

 

Maandag     - 16:00 tot 23:00 uur

Dinsdag        - 14:00 tot 23:00 uur

Wo/Do          - 11:00  tot 23:00 uur

Vr/Za             - 11:00 tot 00:30 uur

Zondag         - 11:00 tot 23:00 uur

't Raedthuys Dronten


We zien je snel!